Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2010 14:45 - ЯПОНИЯ . Токио и местата с традиционен масаж.
Автор: moliva067 Категория: Туризъм   
Прочетен: 1782 Коментари: 1 Гласове:
1



  image

Дори и да познавате Азия, Япония ще ви се стори като друга планета, а Токио е мегаполис на крайностите. Традициите там се пазят ревниво, но модерното върви с наистина бърза крачка. Откриват се храмът Мейджи, Императорският дворец, улицата Кагуразака, малки и големи магазини, игрални зали. Хората наоколо са приветливи и ще ви упътят, когато имате нужда да намерите едно от ключовите за Токио удоволствия – спа процедурите. 

Park Hyatt Tokyo 

Това е едно от местата, от където всеки почитател на спа услугите трябва да започне, мястото което се сдобива с особено голяма слава след филма „Изгубени в превода“. Не се колебайте да дойдете в New York Bar или да похапнете в японския ресторант Kozue. Това са места, където ще се насладите както на лукс, така и на вниманието, вежливостта и отзивчивостта, с която тук се обръщат към своите клиенти. 
Стаите са също толкова бляскави колкото във филма, а гледките – също така спиращи дъха с красотата си. Станете по-рано и поплувайте в басейна. Можете също просто да се порадвате на светлините, които се отразяват в него от покрива на хотела. 
Не се колебайте да се отпуснете в спа центъра. Горещата вода в басейна се върти от мотори и можете да плувате срещу течението или да се оставите на него. Редувайте горещия и студения басейн и почувствайте потока на кръвта си. Спа услугите са наистина разкошни, но ако желаете да опитате нещо наистина неповторимо – пробвайте лицевите процедури Aesop. Първоначално те са замислени само за мъже, но деликатните и силни ръце на професионалните терапевти са подходящи за всеки пол. 

Conrad Tokyo 

Това е един от водещите хотели тук и е синоним на блясък. Сградата с гордост демонстрира качествата на своя дизайн, където се открояват статуите и картините на японски художници. Диамантът в короната на този хотел са изисканите блюда на ресторанта на Гордън Рамсей, макар и японците да поглеждат към него с изненада и неразбиране как едно английско „лошо момче“ може да майстор на френската кухня и да изпитва дори и някои от японските кулинарни традиции. 
Консиерж услугите са великолепни – само им дайте възможност да разберат с кого и къде искате да се срещнете. 
Спа центърът Mizuki наскоро представи своето ново „меню“. Най-високо в листата е Mizuki Spirit, който ви потапя в японската култура – можете да се насладите на ароматната баня хиноки, на чайната церемония, на процедура с бамбук, традиционен масаж и др. За да се приземите отново, ще са ви необходими тъмните легла на централната зала за отдих. 

Royal Park Shidome 

Точно срещу Conrad Tokyo се намира Royal Park Shidome. Лобито на 24-ия етаж е с висок таван – с вода и произведения на изкуството, в изчистени, минималистични линии. Можете да поръчате каквото пожелаете. 
Близо до основата на сградата е Mandara Spa – единственият по рода си център, който предлага аромати, звуци и гледки от Индонезия. Отделните помещения създават „онсен“- усещане. Масажите, които се предлагат тук, са от най-различни краища на планетата – има хавайски, тайландски, италиански и др. 

Armani/Spa Ginza 

Важно е всеки от гостите на Токио поне да мине покрай тази кула, независимо дали може да си позволи да влезе вътре и да пазарува. Дрехите и аксесоарите и домашните вещи са допълнени от спа център, ресторант и бар. 
Спа центърът се намира на 5-ия етаж – това е първият опит на Giorgio Armani в областта. Можете да пробвате процедурата с обсидиан, което е допълнено от „звуков душ“ с помощта на гонг. Ще разполагате със собствен спа майстор. Масажът, процедурите за лицето и цялото тяло могат да се съпроводят от чаша чай.

Удобни връзки - Европа , Америка , Токио



Тагове:   Япония,   масаж,   местата,


Гласувай:
1



1. eien - Тук има много неточности, някои от информациите са старички и недобре проверени,
19.03.2010 05:07
писани са набързо.
Поздрави.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: moliva067
Категория: Туризъм
Прочетен: 29075
Постинги: 7
Коментари: 2
Гласове: 14
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930