Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2010 14:23 - Индонезия , SPA центъра на света - Джакарта ....
Автор: moliva067 Категория: Туризъм   
Прочетен: 1899 Коментари: 0 Гласове:
0



 
image

Въпреки екзотичното си разположение в мечтаното сърце на Индонезия, Джакарта често е засенчвана от известните си съседи Бали и Суматра. Това не й пречи да е изпълнена с усмихнати лица и забележително културно разнообразие.
Тук ще откриете както небостъргачи от стъкло и метал, така и тропически джунгли. Спа услугите, на които можете да се радвате, съчетават най-модерните достижения с изпитаните традиционни техники на Изтока. 

Javana Spa 

Този център се намира близо до джунгла, планини и водопади, на 55 км от града. Зеленината скрива почти напълно 30-те бунгала, които са удобни и естествени. Можете да се разхождате сред красивите японски градини или да ги съзерцавате от терасите и павилионите. 

Four Seasons Spa 

Хотелът и неговият спа център са известни с просторните си помещения за гости. Те се намират в Кунинган и са заобиколени от 6 акра тропически градини, статуи, фонтани и беседки. Стилът и спокойствието на Four Seasons Spa са допълнени от разнообразни възможности: тенис кортове, фитнес, сауна и басейн. 
Изберете някоя освежаваща процедура с плодове и екстракти, масаж на тялото и маска за лице. 

Martha Tilaar Centre 

Мрта Тилаар вярва, че в Индонезия на жената не й е необходима красота по рождение, а тя може да достигне до нея и да я притежава. Тази философия е показателна за блясъка на меките тонове на градините наоколо, паметниците в стил боробудур, статуите и храмовете. Можете да изберете някой спа ритуал, съчетаващ билки и разтривания с благовонни масла. 

Alameda Spa & Health Club 

При една от градинските тераси на Marriott Hotel ще видите елегантна примамка за почитателите на фитнеса и спа. „Терапията с горещ пясък” започва с горещ масаж, при който кожата е разтривана с билки, които не само ухаят приятно, а и подмладяват. 

Bimasena Spa 

Този спа център се намира в квартала „Кебейоран Бару”, в един от най-шикозните градове наоколо. Фитнес центърът, басейнът и спа центърът ще ви предложат изживяване, което не може да се сравни с нищо преди него. Процедурите с шоколад и шампанско не само „звучат вкусно”, а събуждат нови сили в тялото. 

Ritz Carlton 

Близо до Кунинган се намира Ritz Carlton, който има не само първокласен дизайн, а и изключително обслужване. След почивката в откритата си вана, можете да опитате 90-минутния масаж „Мистично докосване”. 

Ritz Carlton (Pacific Place) 

Този бутиков спа център предлага голямо разнообразие от процедури, които черпят вдъхновение от тайните на древността и съвременния начин на живот. Една от най-популярните е Rain Forest Magic, която спира времето с помощта на природни лекове и първокласни специалисти. Тук можете да опитате старинни практики на маите, разтривания с плодови екстракти и билки и маска „бурити”. 

Taman Sari Royal Heritage Spa 

Името на този спа център означава буквално „баня”. Традиционно това място е приемано като свещено от управляващите аристократични семейства. Още с влизането си в този екзотичен, двуетажен спа център, ще забележите прекрасните аромати, които ви водят към друго време и място. 
Започнете масажа Джаму с едно освежаващо питие и пречистете тялото и мислите си. 

Sheraton Bandara 

На 3 км от международното летище „Соекарно-Хата” и на 25 минути от центъра на Джакарта се намира хотел с легендарни удобства. „Съживяването” започва със сутрешни ритуали и процедури с ароматни балсами, преди тялото ви да бъде масажирано, а лицето ви да възвърне свежестта си. 

Grand Hyatt 

В сърцето на Джакарта се намира хотелът Grand Hyatt, заобиколен от градини и палми. В него има фитнес център, зала за аеробика, сауна, зала за масаж, басейн и много други предложения. 
Започнете с „Млечната баня на Клеопатра”, която ще накара тялото ви да се отпусне и да събере нова сила и енергия. 

Gaya Spa 

Азиатската традиция е вдъхновила специалистите от Gaya Spa да се превърне в светилище на онези, които желаят да пречистят тялото и съзнанието си от напрегнатото ежедневие. Басейнът напомня на лагуна, просторният гимнастически салон е допълнен от тенис кортове и голф игрище. Можете да опитате процедурата „Лавандулова наслада”. 

Grand Odesius Fitness Centre & Spa 

Изтънчената наслада, която ще ви предложи Grand Odesius Spa е достойна за кралски особи. Ловките движения, ароматите и тайните билкови екстракти, които ще ви бъдат предложени, ще направят кожата ви мека и еластична. Процедурата включва и вана с вода и екзотични цветни листчета.

Удобни връзки за пътуване - Истамбул - Бангкок - Джакарта



Тагове:   туризъм,   отдих,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: moliva067
Категория: Туризъм
Прочетен: 29073
Постинги: 7
Коментари: 2
Гласове: 14
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930